Kim IMA NOVOG DEČKA!? Dva meseca nakon vesti da se RAZVODI od Kanje Vesta, viđena SA NJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:16

Kim IMA NOVOG DEČKA!? Dva meseca nakon vesti da se RAZVODI od Kanje Vesta, viđena SA NJIM

Odmah se oglasili njeni saradnici.

Prošla su samo dva meseca nakon što je podnela papire za razvod sa Kanje Vestom, a Kim Kardašijan je već uspela da zaintrigira javnost svojom novom ljubavnom aferom.

Reč je o dugodišnjem prijateljstvu sa novinarom CNN-a, Van Džounsom, koje je prema pričama bliskim porodici Kardašina preraslo u nešto više. Ipak, saradnici porodice Kardašijan oštro su negirali ove tvrdnje.

Mnogi su na Tviteru optužili Kim, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristi Van Džounsa, a fanovi su odmah stali u odbranu.

- Ljudi će uvek da optuže Kim da koristi nekoga, Kanje Vesta da bi napredovala u svetu mode, a Van Džounsa da bi napredovala njena advokatska karijera - prokomentarisao je jedan od obožavatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.