Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas: Upoznao ih je De Vito, opstali uprkos svemu FOTO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 18:27

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas: Upoznao ih je De Vito, opstali uprkos svemu FOTO

Ketrin Zita Džons (52) i Majkl Daglas (77) važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a upoznali su se 1998, na Deauville Film festivalu. Povezao ih je zajednički prijatelj i kolega, Deni de Vito, ne sluteći da će kumovati uspešnoj vezi.

Slavni par pojavio se na dodeli Emi nagrada, a iako je velika razlika u godinama danas očiglednija (Majkl je 25 godina stariji od Ketrin) ona za njih nikada nije bila problem.

Ljubavna priča poznatog para po mnogo čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podseća na romantičnu komediju, a sve je započelo neobaveznim ćaskanjem. Ispostavilo se da dele slična interesovanja i da ima mnogo stvari koje ih povezuju. Majkl Daglas se još uvek dobro seća noći kada je upoznao svoju buduću suprugu:

"U noći kad sam je upoznao, saznao sam da smo rođeni na isti dan. Nakon što mi je to rekla i otkrila da voli golf, rekao sam joj da ću baš ja biti otac njene dece. Poželela mi je laku noć", svojevremeno je izjavio slavni glumac za strane medije.

Kako bi se iskupio za neumesne reči, sutradan joj je poslao cveće.

Kao recept za uspešan brak, Majkl je uvek navodio međusobno poštovanje i razgovor o problemima.

"Nekada ulažemo više napora u odnose sa strancima, nego s osobama koje su nam najbliže. Ja uvek pokušavam da se setim koliko sam srećan što sam s damom poput nje. Takođe, naučio sam koliko je važno razgovarati o problemima. Kvalitetan razgovor čini čuda za brak", izjavio je glumac svojevremeno.

Godine 2000. u hotelu "Plaza" u Njujorku održano je venčanje godine, a 18. novembar je zauvek ostao njihov srećan dan kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Venčanje kome su prisustvovali Dženifer Aniston i Bred Pit koštalo je 1,5 miliona dolara, dok je mlada tom prilikom nosila venčanicu od 250.000 dolara.

U braku su dobili sina Dilana i ćerku Keris, a iako je tokom vremena bilo mnogo uspona i padova, njih dvoje su ostali zajedno, srećni i zaljubljeni.

A na 20. godišnjicu braka, Ketrin je na Instagramu napisala:

"Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te volela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu - napisala je Ketrin.

Ketrin, koja je inače aktivna na Instagramu, a i veliki ljubitelj sporta, posebno tenisa i golfa, pre nekoliko dana postavila je poseban video na radost pratilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.