Kajli Džener napali zbog OVAKVIH NOKTIJU: O moj Bože, neko joj mora reći da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 17:42

Kajli Džener napali zbog OVAKVIH NOKTIJU: "O moj Bože, neko joj mora reći da..."

Sporan snimak izazvao lavinu komentara.

Rijaliti zvezda Kajli Džener našla se na udaru kritika zbog poslednjeg videa koji je objavila na svom kanalu, a u kojem joj društvo pravi dvoipogodišnja kćerkica Stormi.

Naime, ona je odlučila da snimi video kako s kćerkicom pravi mafine, međutim, snimak je ubrzo "podigao prašinu" kada su ju obožavaoci napali kako je devojčici zamalo iskopala oko predugačkim noktima.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U spornom videu, najmlađa milijarderka se zabavlja sa mezimicom dok ukrašavaju mafine. Međutim, kod nekih je izazvao je zgražanje pa su joj u komentarima poručili kako bi morala da skrati dugačke nokte jer predstavljaju opasnost za njenu kćerkicu.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 "O moj Bože, neko joj mora reći da iseče te kandže. Gotovo je izbila Stormi oko", "Kako ona radi bilo šta sa tim odvratnim noktima? Stormi je mogla da ostane bez oka", "Ima sav novac na svetu, ali ne može priuštiti pristojan manikir? Nokti su joj tako odvratni" samo su neki od komentara besnih pratilaca kojima je Kajli pažnju sa ukrašavanja kolačića uspela da skrene vlastitim noktima po kojima je već postala prepoznatljiva.

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.