Kajli Džener rodila drugo dete

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 09:59

Kajli Džener rodila drugo dete

Rijaliti zvezda Kajli Džener dobila je drugo dete.

Mlada milijarderka rodila je dečaka, a radosnu vest, Kajli je podelila na svom Instagramu.

"2/2/22", napisala je kratko Kajli u opisu slike na kojoj svog sina drži za ruku, a ubrzo se u komentarima oglasio i ponosni tata, reper Travis Skot, kao i ostali članovi porodice Kardašijan-Džener.

"Mama dva života", napisala je Kortni.

Podsetimo, Kajli i Travis imaju ćerku Stormi Vebster, a njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodica postala je bogatija za još jednog člana. Kajli je jednom priliko za "Harper's Bazaar" rekla da oseća veliki pritisak da rodi drugo dete.

"Moji prijatelji me pritiskaju... Svi vole Stormi. Definitivno osećam pritisak da joj rodim brata ili sestru, ali nemam neki plan", rekla je ona za Harper's Bazaar u martu prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.