KUĆA PUNA LJUBAVI: Elena Karaman podelila FOTOGRAFIJU novog IMANJA, ovo za nju ima ISCELJUJUĆU MOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2022, 14:15

KUĆA PUNA LJUBAVI: Elena Karaman podelila FOTOGRAFIJU novog IMANJA, ovo za nju ima ISCELJUJUĆU MOĆ

Uživa u novom domu

Dizajnerka Elena Karaman koristi svaku priliku da uživa na svom imanju, na kojem je napravila pravu oazu mira. Elena se potrudila da od svakog kutka napravi mali raj i bukvalno je aktivno učestvovala u izgradnji i dizajniranju kuće, ali i okućnice.

Podsećamo da je ovo imanje na Kosmaju kupila odmah nakon razvoda sa Jugoslavom Karićem prošle godine. Na imanje je naišla slučajno dok je šetala po Kosmaju.

Dizajnerka vrlo često sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponosom deli fotografije imanja i kuće koju je uspela da završi u rekordnom roku za manje od godinu dana. Dane provodi sa ljubimcima okružena prirodom, a sada je otkrila još jedan svoj hobi.

- Meditacija kroz baštovanstvo. Sadnja biljaka pa i sam dodir i interakcija sa zemljom mogu biti proces transformacije i isceljenja ako u njega unesemo svesnost. Hvala divnoj Mami Zemlji na ovoj kuci punoj ljubavi i sigurnosti. Na ovom svetom prostoru unutar koga pletemo nasu zivotnu magiju - napisala je Elena u opisu fotografije na kojoj neguje cveće u bašti, a koju možete pogledati OVDE. 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.