KONAČNO MI SE ISPUNIO SAN: Anastasija Ražnatović ostvarila jednu od svojih NAJVEĆIH ŽELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KONAČNO MI SE ISPUNIO SAN": Anastasija Ražnatović ostvarila jednu od svojih NAJVEĆIH ŽELJA

Šta kaže o selidbi u inostranstvo?

Anastasija Ražnatović se nedavno vratila iz Portugala, gde je provela pet nezaboravnih dana sa dečkom Đorđem Kuljićem.

- Oduvek sam želela da posetim Portugal i konačno mi se ispunio san. Volela bih da jednog dana tamo kupim neku nekretninu - otkrila je Anastasija veliku odluku koju je donela.

- Vidim sebe kako u jednom periodu života stanujem u Portugalu - dodala je Ražnatovićeva i ispričala kako je doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo putovanje.

Every sunset brings the promise of a new dawn.

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) дана 7. Окт 2019. у 4:25 PDT

- U vazduhu se oseća neka pozitivna energija. Muzika se na lisabonskim ulicama čuje na svakom koraku. Ljudi su srećni, nasmejani i veseli. Veoma su ljubazni i voljni su da vam bez problema objasne sve što vas interesuje, ali i da vas upute na mesta koja obavezno morate da obiđete u ovom gradu - kaže Cecina ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.