KARLEUŠA OBNAŽENA NA NASTUPU: Svi gledali njeno GOLO TELO, pevačica u kameru pokazala ovaj DETALJ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 18:02

KARLEUŠA OBNAŽENA NA NASTUPU: Svi gledali njeno GOLO TELO, pevačica u kameru pokazala ovaj DETALJ! (FOTO)

Karleuša je i ovog puta uspela da pomuti razum mnogima svojim provokativnim stajlingom.

Pevačica Jelena Karleuša nakon pauze od godinu dana zbog pandemije korona virusa vratila se nastupima, a svoje fanove obradovala je spektakularnim nastupima i vrelim stajlinzima.

Poslednjim nastupom u Novom Sadu Karleuša je napravila pravu pometnju, a muškarcima pružila prizor od kog padaju vilice.

Karleuša se na bini pojavila u kompletu koji je malo toga sakrivao - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na grudi je stavila samo crne zvezde, a premala kožna suknjica i čizme do kolena nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

U jednom od snimaka koji je objavila na svom Instagram storiju Jelena je okrenula guzu kameri koja je uhvatila kadar od kog vam neće biti dobro!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.