KAO DEČAK! Najlepša žena sveta se TRANSFORMISALA! Šok! Više je ne prepoznaju - Fanovi zapalili Instagram

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DEČAK! Najlepša žena sveta se TRANSFORMISALA! Šok! Više je ne prepoznaju - Fanovi zapalili Instagram

A bila je prelepa...

Glumica Šarliz Teron važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih žena na svetu.

Osim lepote, mnogi je ističu i po raskošnom talentu, pa je i dobitnica mnogih priznanja, poput Oskara i Zlatnog globusa.

Četrdesetogodišnja lepotica za potrebe novog filma koji snima potpuno je promenila lični opis.

A little sneak peek of my new movie with @sethrogen, @longshotmovie. Full trailer coming this Friday!

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Feb 13, 2019 at 2:58pm PST

Šarliz je i inače poznata po promenama koje transformišu njen izgled, a ovoga puta otišla je malo dalje. Svoju tamnu kosu, ošišanu na paž, skratila je još više.

Pored brojnih komplimenata kojima su je obasuli obožavaoci i tako usijali Instagram, mnogi su komentarisali i da glumica sada liči na dečaka, te da uopšte ne liči na sebe.

Šarliz je objavila fotografiju na svom Instagram profilu uz opis "Vratila sam se", a komentari njenih pratilaca su se nizali, jer su bili oduševljeni njenim novim stajlingom.

She’s baaaaack #Fast9

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 2, 2019 at 6:28am PDT

Inače, premijera filma "Paklene ulice" (u originalu "Fast and furious", prim.nov) zakazana je za 10. april 2020. godine, a glumica će glumiti rame uz rame sa Vin Dizelom, Džonom Senom, Mišel Rodrigezom i mnogim drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.