KAKO DA ŠTIKLE BUDU UDOBNE: Žena pokazala TRIK i sve ostavila u ŠOKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 10:07

KAKO DA ŠTIKLE BUDU UDOBNE: Žena pokazala TRIK i sve ostavila u ŠOKU (VIDEO)

Žene su se oduševile

Da li počinjete da osećate bol pri samom pogledu na vaše omiljene cipele? Da li vaša peta klizi napred u visokim potpeticama ili vam redovno isklizne iz ravne obuće?

Da li ste zaljubljeni do ušiju u vaše sandale, ali su previše neudobne da biste ih nosili ceo dan? Ne odustajte od vaših cipela jos, jer slede uputstva  koja će vašu obuću učiniti udobnijom.

Jedna žena po imenu Džo Barton Rid je na TikToku objavila sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trik za koji tvrdi da će svake cipele učiniti udobnijim!

Ona u videu otvara uložak i stavlja ga u zlatnu cipelu sa visokom potpeticom, onako kako biste u obuću stavili i uložak koji je za to namijenjen.

- Radila sam ovo toliko puta., napisala je ona u opisu videa koji je oduševio mnoge i pregledan je 17,9 miliona puta!

Pogledajte detaljnije:

I’ve done this so many times on a night out 💃💃💃💃👠👠👠👠

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Negujte i tretirajte vaša stopala 

O stopalima, kao i o ostalim delovima našeg tela, trebalo bi da vodimo brigu. Osim pedikira i te, možemo slobodno da kažemo estetske strane, vašim stopalima možete priuštiti masažu, kupku. Tokom dana pronađite nekoliko minuta da izujete štikle i opustite noge. Ukoliko imate probleme sa žuljevima, obavezno idite na medicinski pedikir i dajte svojim stoplima nekoliko dana odmora u ravnoj i udobnoj obući. Svaka fizička aktivnost će prijati vašim stopalima,  a joga naročito.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.