Još mu nije oprostila: Glumica nije zaboravila njegov mali flert

Izvor: B92, 26.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još mu nije oprostila: Glumica nije zaboravila njegov mali flert

Pevač Džastin Timberlejk uhvaćen je kako se drži za ruke s mladom koleginicom Ališom Vejnrajt, a njegova supruga Džesika Bil još nije to zaboravila.

Džastin se javno izvinio supruzi i napisao da se izvinjava svojoj ženi i porodici zbog tako sramne situacije u kojoj se našao.

Pre nekoliko dana, izvor blizak glumici otkrio je da mu glumica još nije oprostila i zaboravila taj mali flert. Pred njim je još mnogo posla ako želi da se iskupi, prenosi Womans Health.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Džesika i Džastin provode zajedno praznike i ona je zaista spremna da provede malo više vremena sa njom. On je stvarno predobar prema njoj i trudi se da joj pokaže i dokaže koliko mu je stalo do nje“, rekao je taj izvor.

Ako se može verovati ovom izvoru, još mnogo je posla pred njima kako bi izgladili stvari i poboljšali odnos koji je pevač svojim nesmotrenim ponašanjem ugrozio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.