Jelisaveta Orašanin ubrzo NAKON porođaja uradila OVO, nije mogla da IZDRŽI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin ubrzo NAKON porođaja uradila OVO, nije mogla da IZDRŽI!

Nedostajalo joj ovo!

Jelisaveta Orašanin je pre dva meseca postala majka, kada je na svet donela malu Petru. Ona kaže da je fizički trudnoća i sam porođaj nisu promenili, ali sada nema toliko vremena za sebe i kvalitetan san.

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Mar 5, 2019 at 9:14am PST

S obzirom na to da je glumica otišla kod supruga u Los Anđeles kad je počeo da joj se nazire trudnički stomak i kad je osetila da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da se posveti održavanju trudnoće, sve glumačke angažmane prepustila je koleginicama. Sada kada njena naslednica ima tri meseca, Jelisaveta se vratila poslu, prvo kroz predstavu, a uskoro je čekaju i snimanja.

Kaže da joj je odmor prijao i da sada s elanom nastavlja dalje.

- Strašno mi je brzo prošlo vreme jer sam uživala u trudnoći. Nedostajali su mi prijatelji, ali evo brzo sam se vratila Srbiji i poslu - rekla je Jelisaveta i otkrila šta joj se dešavalo posle porođaja.

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 10, 2019 at 6:02am PST

- Predivno sam se osećala i ne mogu da opišem sreću koju sam osetila kad sam ugledala ćerku. Ime smo joj dali zajedno, a više liči na Tea - kaže ona i ističe da je Miloš predivan otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.