Jedan detalj dok vodite ljubav može da otkrije da li vas partner vara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 09:07

Jedan detalj dok vodite ljubav može da otkrije da li vas partner vara!

Obratite pažnju.

Istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je da se u toku vođenja ljubavi mogu otkriti varalice u vezi.

Naime, 62 odsto žena i 72 odsto muškaraca otkrili su da su bili glasniji “u tuđim krevetima”, odnosno kada su varali partnere.

Takođe, 88 odsto pripadnica lepšeg pola izjavilo je kako su glasnije nego njihovi partneri tokom seksa, a 71 odsto muškaraca izjavilo je kako ih još više uzbuđuje činjenica da im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je partnerka bučna.

Istraživanje pokazuje da jačina zvuka vođenja ljubavi može uticati na kvalitet, na obostrano zadovoljstvo i samopouzdanje ljubavnika.

Izgleda da oni koji vole ljubavne avanture su i slobodniji u seksu te i spremniji na glasnije vođenje ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.