Jasni znakovi koji odaju da baš i ne uživate u krevetu s partnerom

Izvor: B92, 15.Dec.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasni znakovi koji odaju da baš i ne uživate u krevetu s partnerom

Seks je jako bitan deo svake ljubavne veze i svako ko kaže drugačije- laže! Parovi koji se dobro slažu u krevetu često se i manje svađaju od onih koji imaju loš seksualni život.

A kad je seks loš ili redak, onda to može ukazivati i na mnogo veće probleme u vezi. Ali ne brinite se, ako u pitanju nije neki veliki problem poput prevare, onda se sve može lako rešiti razgovorom.

Najbitnije je pronaći izvor problema, a mi vam donosimo 10 znakova koji ukazuju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to da ne uživate u seksu s partnerom onoliko koliko bi trebalo.

Uvek pronalazite neke izgovore

Kada ste nezadovoljni svojim seksualnim životom, onda ćete uvek smisliti neku drugu obavezu kako biste ga izbegli.

Maštate o drugima

Nije greh ponekad maštati o nekom drugom za vreme seksa, ali ako to morate to raditi uvek, onda tu nešto ne štima.

Prevarili ste ga

Varanje partnera nikada nije dobro i siguran je znak da vam nešto u toj vezi ne odgovara. Ako više uživate u seksu s drugima nego sa svojim dečkom, onda bi za oboje najbolje bilo da vezu privedete kraju.

Seks doživljavate kao obavezu

Niko ne voli obaveze, a ako se osećate kao da ste dužne da partneru pružite seksualno zadovoljstvo, onda su male šanse da ćete u tome i uživati.

Seks vas ne raduje

Ako pomisao na seks s partnerom u vama ne budi nikakve emocije te o tome zapravo i ne razmišljate, onda je moguće da ste se i potpuno ohladili od njega. U ljubavi nema mesta za ravnodušnost.

Nije vam prijatno

Postoje ljudi koji jednostavno ne uživaju u seksu, bilo iz psihičkih ili iz fizičkih razloga. U takvim situacijama najbolje je potražiti stručnu pomoć.

Ne razgovarate o seksu

Osim što ga redovno praktikujete, u vezi je i jako važno da razgovarate o seksu: o tome šta volite, što vam smeta, što biste hteli da isprobate... Ako izbegavate takve razgovore i držite sve za sebe, onda ste sami krivi i za to što ne uživate u seksu.

Nesrećni ste u vezi

Ako ste često nezadovoljne svojim partnerom i vašom ljubavnom vezom, onda je normalno i da nemate želju za seksom, kao i da u njemu ne uživate koliko bi trebalo.

Upoređujete se s drugima

Svaka veza je posebna, baš kao i seks u njoj. Baš zato se nikada ne bi trebaleo da se upoređujete s drugima, bilo da se radi o prijateljici ili filmovima. Najbitnije je da u svemu uživate pa čak i ako to ne izgleda kako ste vi zamišljale.

Izgubili ste interes

Ako vam je seks dosadio, to može značiti i da vam je dosadio vaš partner. O tome biste svakako trebalo da razgovarate s njim i pokušate sve da izgladite, a ako ne ide, onda je vreme za raskid.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.