JOŠ UVEK SAMI: Ovo je tehnika koja će vam EKSPRESNO pomoći da nađete LJUBAV, a EVO i kako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ UVEK SAMI: Ovo je tehnika koja će vam EKSPRESNO pomoći da nađete LJUBAV, a EVO i kako!

Sreća je na putu do vas!

Ukoliko ste se pitali zašto vam ljubav i kvalitetni odnosi nikako ne dolaze u život, evo odgovora za vas. Naime da biste mogli da privučete ljubav i sve što je pozitivno, najpre morate da očistite iz svog života sve ono što nije dobro, sva ona osećanje koja vas sputavaju i vraćaju na stare obrasce i odnose iz kojih želite da izađete.

Hoponopono tehnika se zasniva na čišćenju uma od negativnih misli. Na ovaj način se oslobađamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od stresa i pripremamo se za pozitivne promene koje će uslediti zahvaljujući ovoj tehnici.

Evo kako se izvodi.

Svakoga dana kada osetite napetost ili bilo koje negativno osećanje. Ponavljajte naglas rečenicu:

"Žao mi je. Oprosti, molim te. Hvala ti. Volim te."

Hoponopono je Havajska tehnika čišćenja uma od programa i misli koje nam ne služe. Kada god se nadjete u raspoloženju koje vam ne služi ponavljajte

Žao mi je! To znači da preuzimate odgovornost za misli i emocije koje osećate.

Oprosti molim te.

Oprostite sebi zbog toga ili oprostite osobi zbog koje se loše osećate. Otpustite sva ona osećanja koja vas ne vode tamo gde želite biti. Ono što vi želite je život u miru, slobodi i ispunjenost ljubavlju prema sebi i drugima. Dakle, otpustite sve što nije ljubav.

Hvala ti.

Ovo je veoma moćna afirmacija i ukoliko je budete izgovarali svakoga dana, uvidećete koliko je dobrih stvari u vašem životu na kojima možete zahvaliti, to su one koje podrazumevate. Ipak, znajte ništa se ne podrazumeva. Kada ste zahvalni iz dana u dan ste mirniji a razlozi da to budete se uvećavaju.

Volim te!

Koliko to često izgovarate i da li uopšte izgovarate? Kažite svakoga dana "Volim te". Volite najpre sebe da bi zavoleli i shvatili druge, ono što govore i rade. Iza svake kritike, osude, ljubomore, stoji srce puno očaja i željno ljubavi. Zato ne doživljavajte ništa lično, već se zapitajte zašto je ta osoba takva. Ukoliko možete pomozite, ukoliko ne možete produžite svojim putem. Volite dan u koji ste stupili zdravi, ustali na obe noge, pogledali i ugledali sunce koje se radja. Volite svoje rituale, miris prve kafe… Volite sunce što vas greje, vazduh što hrani svaku vašu ćelij.

Sledeći put kada vas koleginica ili dete dovede do besa izgovorite ovo.

Doktor Hu Len je izlečio teške bolesnike služeći se ovom tehnikom.  Dr Len je u držvavnoj bolnici na Havajima radio tri godine, na odeljenju za psihijatrijski obolele kriminalace. Tu su bili smešteni počinioci najtežih krivičnih dela- ubistava i silovanja. Psiholozi su posle mesec dana rada napuštali bolnicu, a većina osoblja je bila na čestim bolovanjima, da bi na kraju i sami otišli.

Zaposleni na odeljenju strahovali su od napada pacijenata. Stanje na odeljenju bilo je u najmanju ruku zabrinjavajuće. Posle samo nekoliko meseci od dolaska dr Lena u bolnicu, najtežim pacijentima koji su bili u lancima, dozvoljeno je da slobodno hodaju, a drugima, koji su bili pod teškim sedativima, smanjena je doza lekova. Neki od pacijenata za koje se mislilo da nikada neće biti pušteni bili su oslobođeni! Pored toga i osoblje je počelo da uživa u radu na odeljenju, tako da su se odstustva i bolovanja smanjila. Nakon nešto više od tri  godine, ovo odeljenje je zatvoreno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.