JEZIVO! OVO NIJE STOMAK, OVO SU KOST I KOŽA: Naša glumica izbacila sliku sa mora, pa ŠOKIRALA pratioce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO! OVO NIJE STOMAK, OVO SU KOST I KOŽA: Naša glumica izbacila sliku sa mora, pa ŠOKIRALA pratioce!

Broje joj se rebra!

Srpska glumica Iva Štrljić boravi ovih dana na moru, gde se odmara, pa je htela da se pohvali svojom figurom na društvenim mrežama.

Međutim, umesto da broji komplimente, pratioci su je obasuli pitanjima da li ona uopšte nešto jede.

Glumica je želela da se predstavi u izazovnoj pozi, međutim, jedino što se na slici primećuje jeste njen jezivo uvučen stomak i rebra koja mogu da se izbroje.

- Za doručak preporučujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slaninu i jaja sa dosta hleba - šaljivo joj je napisao jedan od fanova.

- Znam da si oduvek mršava, ali meni ova slika..ne znam...premršava... Uvek se setim one fotografije psa... Kome se vide rebra i kao, ako vam ovo nije lepo, kako vam je lepo devojci kad se vidi svako rebro... Eto, nisam pametna -  glasio drugi komentar, vidno šokirane obožavateljke.

Moja prva fotografija okupana morem ove godine. #summer #sea #sport #swimming #swimswear #leto #vitaminsea #vacation #vacationmode #beach #beachbody #beachday #beachwear #morning #goodmorning #jutro #dobrojutro #writer #tvhost #actresslife #actress #ivastrljic

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial) on Aug 13, 2019 at 10:27pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.