JEDNO DETE IMA I NELEČENU GANGRENU... Oduzeli im decu nakon PORUKA KOJE TERAJU JEZU U KOSTI! Okrutnost je blaga reč za ovo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 08:09

"JEDNO DETE IMA I NELEČENU GANGRENU..." Oduzeli im decu nakon PORUKA KOJE TERAJU JEZU U KOSTI! Okrutnost je blaga reč za ovo...

Zlostavljali su decu i primoravali ih na život u podrumu

Par iz Detroita optužen je za ubistvo i mučenje deteta nakon smrti njihovog petogodišnjeg sinčića i zlostavljanja njegovog trogodišnjeg brata.

Roditelji dečaka Šejn Šelton (27) i Valerija Hamilton (27), oboje iz Detroita, navodno su zlostavljali oba deteta, prema saopštenju kancelarije tužioca.

Mali Itan Bečer (5) proglašen je mrtvim 22. januara nakon što su ga bolničari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevezli u bolnicu.

Policija je došla u njegovu kuću istog popodneva i videla kako bolničari odnose dete. Itanov trogodišnji brat imao je modrice na licu i glavi i takođe je prevezen u bolnicu radi tretmana.

Detroitnews.com piše da je Itan imao na svom telu višestruke ogrebotine i modrice u obliku petlji, što ukazuje da je za stvaranje tih tragova korišćen predmet poput omče, rekao je pomoćnik tužioca okruga Vejn Metju Mejkpis.

On je dodao da je video fotografije lekara na kojima se vidi da je Itan na jednom prstu – koji je bio truo i crn – imao gangrenu.

Mejkpis je rekao da su druga deca u kući rekla istražiteljima da su ih Šelton i Hamilton tukli i primoravali da borave u podrumu koji je bio pun kanalizacionih voda i fekalija.

On je ocenio da je opisati tu kuću kao takvu bilo “velikodušno” jer je, kako je rekao, negde između napuštene kuće i gradilišta. Mejkpis se osvrnuo na poruke između Šeltona i Hamilton u kojima je Šelton nazvao decu pogrdnim imenima, dok je majka u jednoj rekla da će ih “udariti tako jako da će im glave iskočiti”.

Hamilton je plakala na sudu i tresla glavom dok je Mejkpis govorio, dok se Šelton nije video na ekranu.

Oboje su optuženi za ubistvo, zlostavljanje i mučenje dece i zaveru za mučenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.