JEDAN GUTLJAJ OVOGA ČINI ČUDA: Ovo je NAPITAK uz koji ćete biti OTPORNI na sve VIRUSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDAN GUTLJAJ OVOGA ČINI ČUDA: Ovo je NAPITAK uz koji ćete biti OTPORNI na sve VIRUSE!

Zdravi kao dren!

Sezona prehlada i virusa je pred nama. Uz ovaj napitak možete biti sigruni da će vaš imunitet biti spreman da vas odbrani od svih bolesti koje vas mogu usporiti i otežati vam svakodnevne aktivnosti u narednom periodu. Pravi se veoma lako, a evo i recepta.

A post shared by Lisa Forret (@forretfamily4) on Oct 1, 2018 at 7:21pm PDT

Sastojci:

(za 2 šolje)

- koren đumbira (1 cm)

- 3-4 karanfilića
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- pola štapića cimeta

- 1 limun

- med

- 4 dl vode

A post shared by PanosPlatritis (@panos.platritis) on Sep 18, 2018 at 9:56pm PDT

Priprema:

Oljuštite đumbir i iseckajte ga, pa zajedno s karanfilićima (klinčićima) i cimetom stavite u hladnu vodu i stavite da se kuva na laganoj vatri desetak minuta. Sklonite s vatre, poklopite i ostavite još 20 minuta da odstoji. Sipajte u šolje, po želji zasladite medom i iscedite malo limuna. Pijte toplo. Osetićete kako vam đumbir greje telo, otvara sinuse te pojačava cirkulaciju. Ovaj napitak leči prehladu i jača imunitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.