Izlazio sa 35 devojaka istovremeno da bi dobio što više poklona za rođendan

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 16:08

Izlazio sa 35 devojaka istovremeno da bi dobio što više poklona za rođendan

Takaši Mijagava iz Osake je 39-godišnjak bez stalne adrese koji je prevario 35 žena sa kojima je izlazio, i praktično bio u vezi.

Svima je govorio lažne datume svog rođendana, a one su mu kupovale poklone. Svim tim ženama govorio je da njihovu vezu smatra ozbiljnom te da bi ih čak i oženio.

Upoznavao ih je dok im je prodavao opremu za tuš kabine. No, njegova prevara ubrzo je počela da izlazi na videlo te su ga prevarene devojke prijavile policiji, piše Japan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Today.

Nakon što se vest o Mijagavi proširila internetom, mnogi su je komentarisali.

"Možete li da zamislite koliko je planiranja potrebno za vezu s 35 ljudi istovremeno?", "Čak i da svaki dan vidi jednu svoju devojku i dalje nema vremena za sve u jednom mjesecu", "Užasno je, ali i impresivno", pisali su neki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.