Izbacite sluz iz sinusa: Evo nekoliko efikasnih domaćih rešenja! (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbacite sluz iz sinusa: Evo nekoliko efikasnih domaćih rešenja! (RECEPT)

Sekret nas tera na kašalj.

Bolest, prehlada ili grip, ne moraju da budu jedini razlog sluzi u sinusima. Različiti faktori mogu da utiču na proizvodnju sluzi:

Jabukovo sirće je jedno od najmoćnijih, prirodnih antibakterijskih sredstava. Nekoliko čajnih kašika jabukovog sirćeta tokom dana, pomoći će vam da sprečite prekomernu proizvodnju slina i da uravnotežite pH ranvnotežu u telu.

Inhaliranje na čaj od bosiljka je stari recept na koji smo zaboravili. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve što treba da uradite je da skuvate jak čaj od bosiljka i da se parite na njega. Sline i sve neprijatne pojave koje prate prehlade i viruse, nestaju!

Đumbir je prirodno antibakterijsko sredstvo. Đumbir pomaže da se ublaži bol u grudima i grlu, omogućava sušenje sluzi u organizmu.

Recept: Narendajte koren đumbira, pa ga prelijte sa dve šolje ključale vode. Ostavite da odstoji 10 minuta, a zatim procedite. Dodajte malo meda i pijte ovaj čaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.