Izbacili je iz Vatikana zbog atraktivne kombinacije; influenserka: Ovo je uvreda FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 11:52

Izbacili je iz Vatikana zbog atraktivne kombinacije; influenserka: "Ovo je uvreda" FOTO

Pripijena haljina i duge čizme bile su okidač da je izbace iz Vatikana.

Influenserka Juju Vieira (34) koji je poreklom iz Brazila, bila je u poseti Rimu i Vatikanu krajem januara.

Ipak, ona je doživela neprijatnost kada su je izbacili zbog, kako kaže, neprikladne odeće za koju smatra da je obična zimska.

"Bilo mi je neperijatno jer je bilo i drugih ljudi koji su to čuli. Osećala sam se uvređenom", rekla je Juju, pa nastavila: "Nisam znala da postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kodeks oblačenja".

Influenserka je kasnije priznala da nije bila upoznata sa kodeksom oblačenja pre nego što je krenula u posetu, a pripijenu haljinu i duge čizme često nosi u dnevnim varijantama.

"Ovo je moja uobičajena odeća za dnevni izlazak", rekla je.

Inače, Vatikan nalaže strogi kodeks oblačenja, pa muškarci i žene moraju da pokriju kolena i nadlaktice.

Ženama je zabranjeno da nose bilo kakve suknje iznad kolena. Muškarcima je zabranjeno da nose šešire u zatvorenom prostoru, dok je ženama dozvoljeno da nastave da nose svoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.