Spremne za Superbol: Isklesani trbušnjaci i minimalna šminka FOTO

Izvor: B92, 31.Jan.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremne za Superbol: Isklesani trbušnjaci i minimalna šminka FOTO

Za tri dana imaćemo priliku da vidimo nastup Šakire i Dženifer Lopez u poluvremenu američkog Superbola, a pevačice su tim povodom održale konferenciju za štampu.

Šakira, koja se retko kada pojavljuje na crvenom tepihu i koja se u javnosti najčešće pojavljuje samo na svojim nastupima, oduševila je mnoge svojim prirodnim i opuštenim izgledom.

Pevačica je nosila minimalnu količinu šminke, a kao odevnu kombinaciju odabrala je crne uske farmerke, majicu kratkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rukava sa printom i bele čizme sa visokom potpeticom.

Ipak, iako su mnogi oduševljeni Šakirinim mladolikim izgledom, Džej Lo se, kao i obično, odlučila za nešto izazovniju kombinaciju pa je obukla beli komplet i pokazala savršeno isklesane trbušnjake.

Džej Lo je svoj glamurozan stil upotpunila belim štiklama i dijamantskim nakitom, a za razliku od Šakire, ona je umesto prirodnog izgleda odabrala šminku sa kojom je najčešće i viđamo u javnosti, piše Indeks.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.