Isplivala FOTOGRAFIJA stara 7 godina: Evo kako je izgledala Bojana Rodić pre SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 22:18

Isplivala FOTOGRAFIJA stara 7 godina: Evo kako je izgledala Bojana Rodić pre SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA

Gore mreže!

Nakon što je Goca Božinovska otkrila da je njen sin Mirko Šijan otkazao venčanje, snajka Bojana Rodić je na svom Instagramu iznenadila sve.

Naime, ona je objavila fotku staru sedam godina na kojoj još uvek nije imala nikakve estetske korekcije i na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

Bojana je tada imala vidno manje usne, potpuno drugačiji način odevanja, a poznato je i da je trajno "sredila" obrve. Njeni pratioci su istakli da je i tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila zgodna kao što je i danas.

Budući da je sama objavila sliku na kojoj izgleda drugačije, mnogi su isticali i kako je lepo što se ne stidi starih fotografija, niti svog izgleda pre intervencija.

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.