Iskopiraj stil Kejt Midlton - ove CRNE KOMBINACIJE će ti sigurno ODLIČNO stajati! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 10:20

Iskopiraj stil Kejt Midlton - ove CRNE KOMBINACIJE će ti sigurno ODLIČNO stajati! (FOTO)

Vojvotkinja ima veoma istančan ukus.

Ako je iko pod budnim okom javnosti, to je definitivno kraljevska porodica. Osim što se gleda njihovo ponašanje i predstavljanje javnosti, nema sumnje da je sledeća "bitna" stavka njihov stil odevanja.

Jedna od najbolje obučenih dama, kada je Bakingemska palata u pitanju, bez sumnje je vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton.

Kejt je u stanju da na podjednako fenomenalan način iznese sasvim sportsku, klasičniju kombinaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do onih krajnje elegantnih, namenjenih isključivo prijemima, balovima i tome slično.

Izvor blizak kraljevskoj porodici, jednom prilikom je otkrio da Kejt svoje kombinacije bira sama, kao i da joj nije problem da nosi i veoma povoljne komade, poput nekih koji su dostupniji i "običnim" ljudima.

Pogledajte neka od njenih najboljih "izdanja u crnom":

ON THIS DAY - June 25, 2011 - Catherine, Duchess of Cambridge visit Victoria Barracks during a medal parade for the 1st Battalion Irish Guards Regiment - https://t.co/Ae11lBXWkT pic.twitter.com/P8Y869gW8f

— Kate Middleton (@katemiddletonus) June 25, 2021

I am delighted that @ForwardTrust and @ActionAddiction have taken the bold step to join forces and help more people, families and children to overcome addiction.https://t.co/8kzDN9mPgh pic.twitter.com/SYImO2j1WZ

— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) June 24, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.