Iskočila mi je na VRATU LIMFNA ŽLEZDA! Mira Škorić IGNORISALA SIMPTOME opake bolesti, ISTINU joj saopštio LEKAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 13:50

"Iskočila mi je na VRATU LIMFNA ŽLEZDA!" Mira Škorić IGNORISALA SIMPTOME opake bolesti, ISTINU joj saopštio LEKAR

Sada se oseća dobro, ali nikada ne govori da je pobedila bolest...

Pevačica Mira Škorić otkrila je kako je saznala da boluje od raka štitne žlezde. Sve je počelo sa signalima koje joj je telo slalo i tada je znala da nešto nije u redu sa njim zdravljem. Osećala je neočekivani umor, malaksalost, a pojavile su se i povišene temperature.

- Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbiljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice - rekla je svojevremeno za "Informer" pevačica koja sada priznaje da nikada nije opuštena u potpunosti, jer bolest uvek može da se vrati.

- Iskreno da vam kažem – ne, ta borba ne prestaje. Ja sam dobro, nikad bolje, ali postoji taj jedan protokol kod onkoloških bolesti. Najviše mrzim rečenicu ja sam pobedio rak, to nikada ne treba da se izgovori jer ta bolest uvek može da se vrati. Ne daj Bože nikom. Ja sam to dugo krila, zapravo krila sam od svoje porodice da bih ih zaštitila. Moja majka je preminula 2017. godine od srca. Sve to ostavlja posledice na porodicu, kada su saznali samo za četiri operacije koje sam imala, bolje da ne pričam kako im je bilo - navodi Mira za "Alo" i dodaje:

- Ali, idemo dalje, nema stajanja, suočiš se, boriš se, ja idem glavom kroz zid - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.