Imaš žute zube i kamenac? Čudan domaći RECEPT leči sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 20:38

Imaš žute zube i kamenac? Čudan domaći RECEPT leči sve

Nemojte preterivati!

Dobra oralna higijena nije garancija da na zubima neće doći do pojave kamenca.

Na stvaranje ovih čvrstih naslaga utiču mnogobrojni faktori kao što su sastav pljuvačke, nepravilan položaj zuba, neadekvatne plombe, kao i neke mukogingvinalne anomalije koje nastaju zbog nesklada pripojenih desni i okolne sluzokože.

Dok se boja zuba vremenom, logično, menja što zbog hrane i pića, što zbog procesa koji se dešavaju u organizmu ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u samim zubima. Ipak, lek uvek postoji. Sve što ti je potrebno je jedna kašičica sode bikarbone, jedan kašičica limuna, jedna kašičica rendanog đumbira i malo paste za zube.

Sjedini sve ove sastojke. Koristi smesu samo po potrebi, sedam dana za redom, a zatim prestani, jer limun i soda bikarbone mogu biti veoma jaki za zubnu gleđ.

Svavako ovo ne odlaže obaveznu posetu tvom stomatologu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.