Imala sam seks svakog dana, tokom cele godine: Ovako se sada osećam

Izvor: B92, 07.Jan.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala sam seks svakog dana, tokom cele godine: Ovako se sada osećam

Britani Gibons je majka troje dece, koja je rešila da povrati strast u svoj brak. Ona je isprobala jedan eksperiment: 365 dana u godini je imala seks.

Britanska književnica Britani Gibons, koja je napisala knjigu Fat Girl Walking, godinama je imala lošu sliku o svom telu, posebno od kada je postala majka trećeg deteta.

"Nakon što sam se porodila po treći put, sećam se da sam izašla iz kade , ugledala sebe u ogledalu i zapitala se: ''Šta će moja mama u kupatilu?'' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Od tada sam gasila sam svetla tokom seksa, odećom prikrivalala stomak i grudi i čekala muža da izađe iz sobe da bih se presvukla."

Kako su godine prolazile, njena nesigurnost i nerpihvatanje tela sve više je rasla. Tada je došla na ideju da godinu dana, svake večeri ima seks sa svojim mužem.

"To je postao trenutak kada sam konačno osetila mir, kada sam mogla da razgovaram sa svojim suprugom i znala sam da me sluša".

Britani je saznala da je komunikacija ključna za ljubav prema telu, ali i za seks. Pre njenog eksperimenta, govorila je svom suprugu o svojim nesigurnostima, kada joj je on, kao odgovor, davao komplimente, ali se ona u tim trenucima nije osećala bolje.

"Seks je postao više od seksa i neka posebna osećanja su se probudila. Bili smo romantičniji, više smo se dodirivali i svakog jutra strasno ljubili pre odlaska na posao. Naša veza je postala jača i bolja jer je pod čaršavima sve cvetalo."

Svoje fizičke nedostatke i oberučke ih prihvatila.

"Po prvi put, bila sam opterećenija time da seks bude bolji, nego da li mi stomak iz tog ugla izgleda manje. Posle godinu dana, prestala sam potpuno da nosim odeću. Opušteno sam šetala gola do kupatila, pravila ručak u donjem vešu. Veza sa mojim suprugom i mojim telom promenila se na neverovatan način", zaključila je na kraju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ova žena je imala seks BAŠ SVAKI dan tokom CELE godine, evo kakve su posledice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018

Da li bi se vi odlučili na ovako nešto?..Britani Gibons je majka troje dece, koja je rešila da povrati strast u svoj brak. Ona je isprobala jedan eksperiment: 365 dana u godini je imala seks. Ova britanska književnica napisala je knjigu "Fat Girl Walking", godinama je imala lošu sliku o svom telu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.