Ima TELO DEVOJKE u 63. GODINI: Poznata glumica obukla HELANKE, pokazala SAVRŠENE NOGE, a ovo je TAJNA njenog IZGLEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 07:41

Ima TELO DEVOJKE u 63. GODINI: Poznata glumica obukla HELANKE, pokazala SAVRŠENE NOGE, a ovo je TAJNA njenog IZGLEDA

Pobedila poroke i sada praktikuje zdrave navike!

Melani Grifiti nije uspela da sačuva svoju prirodnu lepotu, jer je i sama priznala da je zavisna od plastičnih operacija, ali to definitivno ne važi za njeno telo. Glumica ima 63 godine, ali je odličnoj formi i telo joj izgleda fenomnalno.

Poroke je uspela da pobedi, trenira i zdravo se hrani.

Poznato je da glumica vežba sa cenjenim trenerom Gunarom Petersonom, te da je on uopšte ne štedi, jer Melani vežba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao profesionalac. Ona kombinuje vežbe joge, dizanja tegova, čučnjeva i šetnje.

- Vežba sa Gunarom tri puta nedeljno. Odlučna sam da ostanem fit u 63. godini! Smejemo se, on me jako tera da vežbam. Sada sam zahvalna žena - izjavila je jednom Melani.

Da bi zadržala mišićnu masu, Melani vežba sa tegovima i to je ono što se preporučuje svim ženama preko četrdesete.

Osim napornog treninga, Melani vodi računa o ishrani kao i većina glumaca u Holivudu. Ona jede mahom svežu hranu, lake proteine, ugljene hidrate i voće bogato antioksidantima i to sve ujutru. Povrće i bareno meso za ručak, dok grilovano povrće i piletinu jede uveče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.