Ima 111 godina, svaki dan ide u teretanu, a tek kada vidite šta jede za doručak... VAU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 111 godina, svaki dan ide u teretanu, a tek kada vidite šta jede za doručak... VAU! (FOTO)

Svaka mu čast!

Henri Zeng je uspeo da doživi čak 111 godina, i kao da to nije dovoljno fascinantno, ovaj čovek radi nešto što ni pojedini u 20-im ne rade. On svaki dan, na 30 minuta ide u teretanu i veoma posvećeno vežba.

PREVRĆETE SE NOĆU I NE MOŽETE DA ZASPITE: Uz pomoć ovog jednostavnog TRIKA, zaspaćete kao beba!

Da, dobro ste pročitali. Ima 111 godina, a teretana mu je sastavni deo života. Dodatno je zanimljivo da ljudima koji brinu o njemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne dozvoljava da ga samo čekaju tih pola sata, već i oni moraju da vežbaju zajedno s njim.

CEO DAN SEDITE U KANCELARIJI: Evo šta morate da JEDETE, da ne biste dobili VIŠAK kilogama!

On je oduvek bio fizički aktivan, u mlađim danima je išao na plivanje, pa ne vidi razlog zašto bi sada prestao sa vežbanjem.

Happy 111th Birthday to Henry Tseng! Today, we celebrated with Henry and his family, friends and Y staff at the new Collins & Katz Family YMCA. Henry's 110th bday wish was to celebrate his birthday at the new Y, and we were happy to make his birthday wish come true! #111bday pic.twitter.com/Hlo4rwxpNb

— YMCA of Metro LA (@YMCALA) 08. јул 2018.

U teretani najčešće vozi bicikl, a ponekad praktikuje i jogu.

KO DA MU ODOLI?! Svi vole miris DOMAĆEG hleba, a EVO zašto je ON zapravo ZDRAV!

Osim vežbanja, za dug život Henri ima savet koji je već dobro poznat, ali ga se malo njih pridržava. Kada je hrana u pitanju, doručkuje kao kralj, ruča kao princ, večera kao prosjak, dok izbegava brzu hranu.

111歲華裔人瑞長壽秘訣 常運動均衡飲食保持樂觀

本報訊

南加州111歲華裔人瑞曾亨利(音譯,Henry Tseng)多年來堅守運動和均衡飲食的生活型態,健康長壽的口號在他的身上並非陳腔濫調,而是最佳的印證...https://t.co/tTr22zItPD pic.twitter.com/HMtzGHmIjb

— 星島日報洛杉磯分社 (@SingTaoLA) 07. септембар 2018.

Primer jednog njegovog doručka:

- Dva kuvana jaja, pola grejpfruta, pola banane, hleb sa puterom i džemom, pola činije žitarica ili ovsene kaše, šolja kafe i čaša soka od pomorandže.

111-year-old Henry Tseng grandfather of two rides on a bike every day for 30 minutes and also hits the gym every single day. 👍https://t.co/IxXlF396a9 pic.twitter.com/aWnOGRMxaa

— HealthMeUp (@healthmeup) 15. септембар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EKSPRESNA DIJETA, 4kg manje za 5dana! Sve namirnice u njoj sigurno volite, ali ima jedna CAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 06:17

Rešite se viška za tren oka....Ova stroga dijeta nije najraznovrsnija, ali je to ono što je čini efikasnom...Ima 111 godina, svaki dan ide u teretanu, a tek kada vidite šta jede za doručak.. VAU! (FOTO)..Ukoliko volite orahe, predlažemo da isprobate ovu dijetu koja vam može pomoći da za nedelju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.