IZGUBILA JE SKORO 200 KILOGRAMA! Niko nije verovao u nju, a danas ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA JE SKORO 200 KILOGRAMA! Niko nije verovao u nju, a danas ne mogu da je prepoznaju (FOTO)

Sve se može, kad se hoće

Ono što je Amber Račdi uspela da uradi sa svojim telom je odličan dokaz da je sve moguće ako imate jaku volju. Ona se prvi put pojavila u emisiji na televiziji "TLC" sa namerom da smrša. Amber je pre tri godina imala 298 kilograma i brojne zdravstvene probleme. Jedan od najvećih, pored prevelike kilaže, bila je nesposobnost da stoji ili šeta duže od 20 minuta.

I can't put "good at selfies" on a resume.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amber Rachdi (@amberrachdi) on Feb 5, 2018 at 9:17pm PST

Ova devojka je bila u vrlo teškoj situaciji, promena ishrane i dozirana aktivnost rezultovali su gubitkom nekoliko kilograma. Ovo je bio samo uvod u promenu koja je usledila.

Račdi je za godinu dana izgubila 172 kilograma uz pomoć hirurškog smanjena želuca, ali je odlučila da tu neće stati.

Ovo je NAJBOLJI SAVEZNIK U MRŠAVLJENJU i svi ga imamo u frižideru!

Nakon hirurškog zahvata promenila je način života i finalni rezultat je gubitak od čak 182 kilograma.

I’m turning 28 this month and I’m starting to see my age. Getting comfortable in changing skin is difficult but hopefully I can handle it with grace. #portraitofalady

A post shared by Amber Rachdi (@amberrachdi) on Jun 5, 2018 at 5:34am PDT

- Krenula sam na ovo putovanje sa namerom da mi bude bolje. Nisam ni sanjala da će mi život biti ovako fanatastičan. Moj višak kilograma je bio moj zatvor. Sad sam slobodna i mogu da radim šta god hoću, kad god hoću - rekla je Amber.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.