IZGORELA KOSA, ŠTIKLE, SUKNJA I SLOJEVI PUDERA: Snežana Dakić očitala lekciju današnjim DEVOJKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGORELA KOSA, ŠTIKLE, SUKNJA I SLOJEVI PUDERA: Snežana Dakić očitala lekciju današnjim DEVOJKAMA

Njene reči će dobro upamtiti!

Voditeljka Snežana Dakić je istakla da žena treba da se oblači damski, jer se tako i onda i drži.

- Potpuno se drugačije ponaša kad je sakrivena, nego razgolićena. Kada devojka obuje visoke štikle, obuče kratku suknju, ona zna da se ponaša kao najpoštenija i vidi se da se u tome oseća mnogo izloženo i onda se ponaša stegnuto - rekla je Snežana i dodala:

- Nekada se osećamo i lepše i slobodnije i kada se ne izložimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << previše. Fino je kada žena ima lep dekolte, pa to naglasi. Moja najveća kritika devojkama je na račun kose i šminke. Te nadogradnje izgledaju krajnje veštački. Uvek je lepša prirodna, negovana kosa, koja je glatka, nego ona suva i izgorela. Ne treba imati preterano jaku šminku i slojeve pudera. Medijski su eksponirani ljudi koji nemaju stila ili time privlače pažnju, to nije izgled za studentkinju, šaltersku službenicu ili referentkinju u nekoj kompaniji - kaže Snežana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.