IMA NOVU PROFESIJU! Marija Šerifović STIGLA u AMERIKU, pa se odmah bacila NA POSAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 17:19

IMA NOVU PROFESIJU! Marija Šerifović STIGLA u AMERIKU, pa se odmah bacila NA POSAO!

Dobro joj ide!

Pevačica Marija Šerifović otputovala je u Ameriku, a svoje putovanje i avanture u avionu podelila je u okviru videa. Pevačica je odmah po dolasku, nakon što se odmorila objavila i drugi video gde je na zanimljiv način prezentovala kako izgleda kupovina namirnica kada otputuje u Los Anđeles.

- Najveći problem ovde je što na sve strane miriše hamburker, ulje, poh, pohovano pile i to me napada. Što me Verice nisi rodila da budem neka glista >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - našalila se Marija.

Kada je stigla u market trudila se da predstavi proizvode koji se mogu naći u marketu, a pored svežeg izbora voća i povrća tu su i ogromni rafovi sa nezdravom hranom koju se Marija trudila da zaobiđe.

Šerifovićeva se na kraju iskontolilsala, pošto sada vodi računa o ishrani, pa je uzela samo jednu kesicu čipsa, pored obillja voća i zdravih namirnica. Ono što smo primetili je da Mariji ide od ruke snimanje ovakvih videa. Njena živopisna prezentacija veoma je zanimljiva, pa nije ni čudo što su joj ovi videi veoma gledani.

Celu priču za danas pogledajte na videu u prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.