Hulahopke kao glavni deo kombinacije: Ova 4 modela su apsolutni hit!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hulahopke kao glavni deo kombinacije: Ova 4 modela su apsolutni hit!

Budite u trendu!

Kada je u pitanju moda, jesen je mnogima omiljeno godišnje doba, zbog prelepih kombinacija haljinica, kaputa i čizmica.

Uz ovakve kombinacije iz praktičnih razloga (da nam ne bude hladno) nosimo hulahopke, ali ove godine one su toliko popularne i dolaze u tako lepim dezenima, da najlon čarape slobodno možete da pustite da budu glavna zvezda odevne kombinacije!

Ova četiri modela ćemo najčešće viđati:

Ovaj dezen na hulahopkama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popularan je već nekoliko sezona, a dam ega najčešće nose kao deo otmene, nežne kombinacije, s obzirom na to da svakom stajlingu daje notu nežnosti i tako romantičan izgled.

On #stylescrapbook today ✌

Објава коју дели ANDY TORRES (@stylescrapbook) дана 15. Апр 2013. у 12:18 PDT

Upečatljiv geometrijski dezen koji poslednjih sezona viđamo na kaputima i pantalonama, sada je dostupan i na hulahopkama. Toliko je efektan da bez sumnje može da "nosi" celu odevnu kombinaciju.

Mrežaste hulahopke popularne su decenijama, naročito zbog magičnog efekta da vizuelno uklone eventualne nedostatke na nogama. Ove sezone najpopularnije će biti što sitnija mrežica, a tu su i one ukrašene cirkonima ili upadljivim šavom.

Ljubiteljke ovog dominantnog dezena imaju razlog da se raduju - sada su pravi hit hulahopke efektnih boja, preko kojih se razlivaju prepoznatljive šare leoparda, tigra, zebre... Izgledaju toliko moćno, da ljudi neće ni primetiti šta ste osim njih obukli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.