Holivudska glumica se pojavila i svi su ŠIROM OTVORILI USTA: Da li je za to kriva poznata Beograđanka za koju se šuška da joj je DEVOJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudska glumica se pojavila i svi su ŠIROM OTVORILI USTA: Da li je za to kriva poznata Beograđanka za koju se šuška da joj je DEVOJKA

Za ovo treba hrabrosti!

Za Demi Mur kao da je vreme stalo. A na tradicionalnoj manifestaciji Sandens festivala pojavila se u takvom modnom izdanju da su svi morali da širom otvore usta. Neprijatno su se iznenadili?

Nimalo. Demi Mur je bila u “čik-šik” kombinaciji koja je bila daleko do modnog promašaja.

Nije svako klasičan modni izbor koji odgovora ukusu većine, ali je dobro osmišljena kombinacija.

Sve ove boje na holivudskoj glumici slažu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se jedna sa drugom i što je ključno, ona zna da nosi nešto ovako.

S obzirom na to da se uveliko piše da je Demi u vezi sa stilistkinjom iz Beograda Mašom Mandžukom, možda je baš Beograđanka krivac za ovakav stajling.

A ako su napisi o ozbiljnosti njihove veze (govori se čak i da su usvojile devojčicu) tačni, onda ćemo na Demi tek gledati u maštovitim izdanjima koja primetno odudaraju od njenog starog stila.

A photo posted by Coco Perez (@cocoperezinsta) on Oct 24, 2016 at 10:45am PDT

A photo posted by Quintessentially Europe (@quintessentiallyeurope) on Oct 24, 2016 at 4:12am PDT

A photo posted by Quintessentially (@quintessentially) on Oct 24, 2016 at 4:03am PDT

A photo posted by the RESIDENCY 🏤 (@theresidencyexperience) on Oct 23, 2016 at 10:26pm PDT

A photo posted by OK! Russia | OK-MAGAZINE.RU (@okmagazine_ru) on Oct 24, 2016 at 12:32am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.