Gvinet Paltrou opet iznenađuje: Možete da budete sa svojom dragom i kad niste tu

Izvor: B92, 24.Nov.2020, 13:47

Gvinet Paltrou opet iznenađuje: "Možete da budete sa svojom dragom i kad niste tu"

Glumica Gvinet Paltrou često iznenađuje ponudom na svojoj stranici "Goop", a sada je otišla i korak dalje pa je kao idealan božićni poklon preporučila set za izradu replike "muškosti kod kuće".

Gvinet Paltrou trudi se svake godine "uzburka duhove" ponudom na svojoj internet stranici "Goop".

"Goop" je zamišljen kao stranica sa lifestyle savetima, ali je tokom godina postao internet prodavnica koja promoviše mnoge poznate i zdrave brendove.

Na stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se često nalaze i preporuke i vodiči za kupovinu, a jedan od takvih je i "Goopov vodič za ljubavnike".

U tom vodiču nalaze se preporuke za poklone koje ljubavnici mogu da poklanjaju jedni drugima, a ove godine apsolutni hit je set za izradu replike nečije muškosti.

Gvinet je set preporučila u svom ovogodišnjem vodiču i očigledno je pogodila želje ljudi, jer je proizvod već bukvalno razgrabljen.

Radi se o setu imena "Clone A Willy" i cena mu je oko 40 evra, prenosi "The San".

Set dolazi sa ugrađenim vibratorom i dostupan je u nekoliko boja koje odgovaraju različitim tonovima kože, a konačni proizvod izrađuje se uz pomoć silikonske mešavine i odgovarajućeg kalupa.

"Ovaj set omogućava vam da napravite tačnu, vibrirajuću repliku svoje muškosti kako bi vaša draga mogla da 'uživa sa vama' i kad niste blizu ", piše u opisu proizvoda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvinet Paltrou preporučuje set za izradu "kopije muškosti"

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2020, 09:37

Glumica Gvinet Paltrou često iznenađuje ponudom na svojoj stranici "Goop", a sada je otišla i korak dalje pa je kao idealan božićni poklon preporučila set za izradu replike "muškosti kod kuće".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.