Glumica preterala sa operacijama: Obline i obrazi nestali. Ne liči na sebe

Izvor: B92, 01.Avg.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica preterala sa operacijama: Obline i obrazi nestali. Ne liči na sebe

Iako je najviše pamtimo po ulozi slatke debeljuce Bridžit Džons, nekadašnja punija holivudska glumica doživela je potpunu transformaciju.

Rene Zelveger danas je mnogo mršavija u odnosu na period kada se za potrebe filma "Dnevnik Bridžit Džons" ugojila i nabacila kilograme. I ne samo što je glumica vidno smršala, ona je estetskim operacijama promenila i izgled lica, pa je sada neprepoznatljiva.

Nakon što se početkom 2000-tih probila i postala jedna od najtraženijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica Holivuda, Rene je odlučila da se više nikada neće ugojiti za neku ulogu. Tako je krenula naglo da mršavi, a obline i okrugli obrazi po kojima je bila poznata, nestali su sa njenog lica.

To ne bi bilo toliko strašno da glumica nije uradila niz plastičnih operacija zbog kojih njeno lice danas izgleda potpuno drugačije. Botoks i zatezanje kože lica doprineli su da lice Rene Zelveger dobije drugačiji oblik i poptuno drugačije izgleda.

Glumica se zbog svog izgleda stalno nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da je preterala sa operacijama i da ne liči na sebe.

Nedavno je viđena na jednom ekskluzivnom događaju na kojem se pojavila u kratkoj ružičastoj haljini, ali su svi primetili njen ukočen osmeh i prezategnuto lice bez bora, kao i naglašene jagodice, pa su komentari prisutnih bili da je glumica stvarno preterala sa operacijama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.