Glumica o šokantnim posledicama korone: Shvatite virus ozbiljno, nosite prokletu masku VIDEO

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 08:19

Glumica o šokantnim posledicama korone: "Shvatite virus ozbiljno, nosite prokletu masku" VIDEO

Holivudska glumica Alisa Milano, nakon što je preležala koronavirus, objavila je video-snimak na Instagramu u kojem je pokazala šta se nakon kovida 19 dogodilo sa njenom kosom.

Alisa Milano je u video-snimku na ovoj društvenoj mreži pokazala koliko kose izgubi nakon samo jednog češljanja.

"Da vam pokažem šta kovid 19 radi vašoj kosi. Molim vas, shvatite virus ozbiljno i nosite prokletu masku", napisala je ispod video-snimka koji ima više od 800.000 pregleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Alisa Milano je krajem prošle sedmice objavila da je bila zaražena koronavirusom i da se s tom bolešću borila gotovo četiri meseca.

"Mislila sam da umirem. Nikad nisam bila ovako bolesna. Imala sam osećaj da mi slon sedi na grudima", pojasnila je glumica ispod fotografije na kojoj je priključena na aparat za disanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.