Glumica o bivšem braku s kolegom: Nisam znala šta radim FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica o bivšem braku s kolegom: "Nisam znala šta radim" FOTO

Glumica Skarlet Johanson bila je tri godine u braku s kolegom Rajanom Renoldsom, koji je sada oženjen takođe glumicom Blejk Lajvli.

Skarlet je u intervjuu za Veniti fer progovorila o svom braku s poznatim glumcem, u kojem je bila tri godine, od 2008. do 2011. godine.

"Prvi put kad sam se udala imala sam 23 godine. Nisam znala šta radim, jer nisam baš razumela brak. Možda sam sve to malo romantizovala", ispričala je glumica koja, osim Renoldsa, ima još jednog bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supruga.

Godine 2014. Skarlet se udala za francuskog novinara Romana Dorijaka, s kojim ima petogodišnju ćerku i od kojeg se takođe razvela nakon tri godine braka, 2017. godine.

Iako je priznala da je pogrešila, čini se da Skarlet ne zamera ništa svom bivšem suprugu i kolegi.

"To je bio drugačiji period mog života. Mislim da sam sada zrelija i prisutnija i da donosim mnogo bolje odluke", rekla je Skarlet Johanson, koja je trenutno ponovo verena za glumca Kolina Josta, s kojim je u vezi malo više od dve godine i veruje da je ovo napokon prava stvar.

"Sviđa mi se ideja o braku i osnivanju porodice. Oduvek mi se sviđala, samo do sada nisam naletela na pravu osobu", priznala je glumica, a u intervjuu za časopis "Pipl" (People) 2018. godine je svog sadašnjeg verenika opisala kao "vrlo šarmantnu, pažljivu i romantičnu osobu".

Valjda će joj se treći put posrećiti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.