Glumica iznenadila sve i saopštila da čeka svoje drugo dete

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica iznenadila sve i saopštila da čeka svoje drugo dete

Poznata glumica En Hetavej obradovala je sve sjajnom fotografijom kojom je objavila da je ponovo u drugom stanju.

Ona i njen suprug Adam Šulman očekuju njihovo drugo dete.

En je postavila fotografiju na Instagram profil, a na crno beloj slici možemo da je vidimo u širokoj majici i pantalonama sa velikim stomakom. Njen dobro poznati osmeh sada sija posebnim sjajem.

Ona je napisala da nije u pitanju slikanje za neki film i stavila broj 2 pored. Sa glumicama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nikada ne zna, a En se uspešno transformisala za mnoge uloge pa se nismo dali tako lako zavarati.

"Šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao steriliteta i začeća, želim da znate da ni meni nije bilo lako ni u jednoj od mojih trudnoća. Šaljem vam ljubav", napisala je buduća mama.

Nije podelila nikakve dodatne informacije o tome kako se borila da ostane ponovo u drugom stanju i šta je prošla zbog neplodnosti, piše Womenshealthmag. Ona i njen muž venčali su se 2012. godine, a njihovo prvo dete Džonatan Rosebanks je rođeno u martu 2016. godine. Uskoro mališan će postati stariji brat novoj bebi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica pokazala trudnički stomak

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2019

Poznata glumica En Hetavej obradovala je sve sjajnom fotografijom kojom je objavila da je ponovo u drugom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.