Glumica izazovnim fotografijama šalje važnu poruku: Podižem svest o raku dojke već 25 godina!

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica izazovnim fotografijama šalje važnu poruku: "Podižem svest o raku dojke već 25 godina!"

Britanska glumica i model Elizabet Harli i u šestoj deceniji ima čime da se pohvali.

Naime, holivudska zvezda je po ko zna koji put pokazala da ima telo za poželeti, što se može primetiti i na novim fotografijama u bikiniju koje je objavila. Osim što se bavi dizajnom kupaćih kostima, Harli učestvuje i u kampanji za skretanje pažnje na rak dojke.

"Pokušavam da podignem svest o raku dojke već više od 25 godina", rekla je Harli nedavno tokom gostovanja u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "This Morning". Novim, atraktivnim fotografijama u bikiniju koje je objavila na Instagramu ponovo je oduševila brojne fanove koji su joj delili komplimente na sve strane, piše klix.ba. "Još uvek obara sa nogu uprkos godinama", samo je jedna od reakcija njenih fanova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.