Glumica iz popularne serije sama sebi obrijala glavu: Fanovi šokirani, ali pružaju podršku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica iz popularne serije sama sebi obrijala glavu: Fanovi šokirani, ali pružaju podršku (VIDEO)

Zvuči poznato?

Zvezda serije "Izgubljeni" i filmova o "Ant-Manu", Evanđelina Lili, na svom Instagramu objavila je galeriju snimaka u kojima sebi brije glavu.

Verujemo da vam je većini posle čitanja naslova  na pamet pala Britni Spirs koja je 2007. godine doživela slom i obrijala se na ćelavo, a sve su zabeležili paparaci. Za razliku od nje, Evanđelina je tu odluku donela potpuno prisebna i snimala se sama.

"Da stanem ili nastavim?" napisala je u opisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << galerije snimaka u kojima je samo obrijala jedan deo glave, ali kasnije je objavila fotografiju na kojoj je pokazala rezultat.

#homecut (swipe) Stop or keep going?? (For those of you that follow me on @thesquickerwonkers...you already know. 😉🤙🏼)

Објава коју дели Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) дана 1. Нов 2019. у 9:31 PDT

Čini se da je nastavila da se brije, a svojom novom "frizurom" podelila je mišljenja obožavatelja. Iako je za fotografiju dobila stotine hiljada lajkova i većina fanova je rekla da je prelepa i bez kose i sa kosom, bilo je i onih koji su je sa zgražavanjem upitali zašto je to uradila, a zanimljivo je i da ju je dosta njih uporedilo sa pevačicom Šinejd O'Konor.

Glumica nije otkrila zašto je obrijala glavu, ali se nagađa da je to uradila zbog nove uloge. Naime, Lili trenutno snima komediju "Srećan život" u kojoj glumi devojku koja sumnja da je dečko vara s influenserkom s Instagrama pa je moguće da se zato odlučila na taj potez.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.