Genijalan trik da se rešite podbratka

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalan trik da se rešite podbratka

Kao posledica starenja, koža lica postaje sve opuštenija, a kod mnogih žena se pojavljuje podbradak. S obzirom na to da je ovo područje teško tretirati, jedna blogerka je otkrila odličan trik koji sakriva "dvostruku bradu".

Dok je kod mnogih žena podvojak urođen, odnosno masne naslage se tu prirodno gomilaju, postoje i slučajevi kada mršavljenje utiče na njegovu pojavu.

Mnogi saloni nude brojne vrste masaža koje razbijaju masti na predelu brade, a postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i veliki broj operativnih zahvata koji uklanjaju pobradak.

Te metode su dosta invazivne i skupe, zbog čega je bjuti blogerka Stefani Valentin rešila da pokaže jednostavan trik koji sakriva ovaj estetski nedostatak.

Dovoljno je uzeti samolepljivu traku, koja obavezno mora biti medinska dermatološki ispitana i aplicirati je na pozadini vrata.

Stefani napominje da pre upotrebe trake treba da očistite regiju vrata i dobro je osušite. Kako biste je kasnije skinuli koristite losion za telo ili ulje, odnosno proizvode koji neće iritirati kožu.

U sledećem video-snimku blogerka pokazuje ceo postupak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIZARAN ili GENIJALAN TREND? Ovim ZALEPITE vrat i podbradak nestaje, bez estetskih intervencija

Izvor: Prva.rs, 12.Jan.2018

Koža vremenom postaje sve opuštenija, a bezbrojne hirurške intervencije na licu ne mogu sakriti i podbradak na vratu. To područje je jako teško tretirati, zbog čega su se blogerke time pozabavile ne bi li rešile žensku muku.. Otkrile su bizaran trend – samolepljivim trakama su lepile zadnji...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.