GREŠKA HIRURGA ILI LOŠA ŠMINKA? Ne mogu da verujem da imaš toliko novca, a estetske operacije su ti toliko LOŠE URAĐENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GREŠKA HIRURGA ILI LOŠA ŠMINKA? "Ne mogu da verujem da imaš toliko novca, a estetske operacije su ti toliko LOŠE URAĐENE!"

Nemoguće?!

Čini se da već i vrapci znaju da su sestre Kardašijan verni fanovi estetskih zahvata, no uprkos tome - nikada nijedna nije otvoreno to priznala.

Poslednja u nizu sestara koja se u potpunosti transformisala i gotovo da nema veze sa ženom sa početka karijere jeste Kloi Kardašijan. Fanovi već mesecima primećuju koliko je rijaliti zvezda drugačija, a sada je optužuju da je operisala nos - i da plastični hirurg nije dobro obavio svoj deo posla!

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Naime, ona je na Instagramu objavila niz fotografija, a na svakoj od njih u centru pažnje našlo se njeno neprepoznatljivo lice i nos koji je izgledao sasvim drugačije.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 4. Сеп 2019. у 10:23 PDT

No, nedavno se desilo nešto slično, a Kloi je tada tvrdila da je reč samo o veštom šminkanju, i da nema govora o korekciji.

- Jednog dana ću verovatno operisati nos, jer razmišljam o tome svaki dan. No, toga se još uvek plašim, a ovo je samo konturisanje - rekla je ona nedavno.

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 6. Авг 2019. у 10:27 PDT

Ipak, njeni pratioci na Instagramu tvrde da je išla pod nož, a loši komentari ne prestaju da se niže - većina tvrdi da sa navodno novim nosem podseća na Majkla Džeksona.

- Ne mogu da verujem da operacija nosa može biti ovoliko loše urađena, kada imaš toliko novca -  bio je samo jedan od komentara.

Kloi za sada nije odgovorila na ove kritike.

♡ This summer I have been focused on ME. Me from within. Mind. Body. Soul. ♡ #focused #peace #strength

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 18. Авг 2019. у 4:31 PDT

KoKo

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 9. Авг 2019. у 8:38 PDT

The Flamingo (Kendall taught me)

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 19. Јул 2019. у 9:35 PDT

I never want to leave

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 18. Мај 2019. у 6:08 PDT

✞ Happy Easter ✞

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 21. Апр 2019. у 2:05 PDT

👼🏽

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана 4. Апр 2019. у 2:40 PDT

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.