GLAVA U ZAVOJIMA, NADUVENO LICE: Pevačica ŠOKIRALA IZGLEDOM, zavisna od operacija, ali ne odustaje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 13:01

GLAVA U ZAVOJIMA, NADUVENO LICE: Pevačica ŠOKIRALA IZGLEDOM, zavisna od operacija, ali ne odustaje (FOTO)

Doktori je izbegavaju!

Kontraverzna Kejti Prajs (43) je britanska rijaliti zvezda, pevačica i televizijsko lice. Majka je petoro dece, pored sebe trenutno ima novog dečka/verenika koji je prati u stopu i koristi njenu slavu, dok ona pažnju pribavlja bizarnim ponašanjem.

Juče se pojavila na crvenom tepihu, samo jedan dan od kako je došla iz Belgije gde je boravila na klinici za estetsku hirurgiju. Sa zavojima na glavi i jakom šminkom na licu, Kejti je pratila sina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Harvija (19) na događaju na kojem je on dobio nagradu.

Kejti je poznata po svojim bezbrojnim ekstetskim zahvatima. Iako lekari u Velikoj Britaniji odbijaju da je operišu, ona nastavlja sa korekcijama u drugim zemljama.

Tako je upravo došla iz Belgije gde se podvrgla podizanju obrva i očnih kapaka, a lice i glava su joj bili uvijeni u zavoje i sa teškim podlivima.

- Znam da treba da se odmaram, ali ovde sam sa Harvijem - rekla je Kejti.

Pored ovih operacija, rijaliti zvezda želi uskoro da otputuje u Tursku kako bi popravila rad prethodnih hirurga koji su joj ubacili implante u zadnjicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.