GALERIJA Zaista ikone stila na Bajdenovoj inauguraciji: Od bele, preko plave do purpurne

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 10:58

GALERIJA Zaista ikone stila na Bajdenovoj inauguraciji: Od bele, preko plave do purpurne

Inauguracija 46. predsednika SAD Džoa Bajdena bila je i mesto na kojem su njegova supruga Džil, ali i potpredsednica Kamala Haris i brojne poznate zvezde pokazale da su ikone stila.

Od bele, preko plave do purpurne, popularne dame pokazale su da i te kako imaju stila i znaju da iznesu sve što obuku. Na inauguraciji je pevala Lejdi Gaga koja je izabrala interesantnu kombinacuju. Džej Lo je bila u belom od glave do pete, dok je nekadašnja prva dama izabralu boju purpura. Ono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je bilo primetno da su se mnoge dame odlučile da bar jedan odevni predmet imaju u boji purpura.

Kamala Haris došla u kaputu sa posebnim značenjem, Džil Bajden u odeći američke dizajnerke.

Naime, ljubičasta boja po tradiciji predstavlja simbol dvostranačja u SAD, jer predstavlja mešavinu crvene (republikanske) i plave (demokratske) boje.

Pogledajte galeriju i uživajte u fotografijama:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.