Fotografisala je svoje nožne prste, a komentari ne prestaju: Ovo je grozno

Izvor: B92, 01.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografisala je svoje nožne prste, a komentari ne prestaju: "Ovo je grozno"

Fotografija koju je poznata američka pevačica Britni Spirs objavila na društvenoj mreži Instagram postala je hit i izazvala lavinu komentara.

Britni je napravila dobro poznatu fotografiju koju verovatno svako od nas ima na svom profilu. Ona je, naime, fotografisala svoja stopala dok se u pozadini vidi plavo more i beo pesak.

Sigurni smo da je uživala, ali njenim obožavaocima zasmetala su njena stopala i nožni prsti, i to do te mere da se povela čitava polemika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u komentarima.

I dok jedni tvrde da je to jako slatko i da će svi s fetišem na noge ovo obožavati, drugi nisu bili naklonjeni prizoru pa su njene prste opisali kao odvratne.

"Žao mi je, ali tvoja stopala su zastrašujuća", "Ovo je grozno", "Najbizarnija stopala ikada", "Gade mi se njene noge", "Kome ovo može da se dopadne?", bili su samo neki od negativnih komentara, prenosi Index.

Ipak, čini se da Britni mnogo ne mari za ove komentare, jer nastavlja da objavljuje uspomene sa svog višenedeljnog odmora, koji je provela sa majkom Linom.

Upravo joj je njena majka priskočila u pomoć usled novonastalih problema sa mentalnim zdravljem, a spekuliše se da će ubuduće ona voditi računa i o milionima 37-godišnje pevačice,kao i da će kontrolisati njenu karijeru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.