Fanovi Tori Speling oduševljeni novim slikama njene ćerke Stele FOTO

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 11:43

Fanovi Tori Speling oduševljeni novim slikama njene ćerke Stele FOTO

Ćerka TV lica izrasla u ljupku tinejdžerku

Fanovi Tori Speling zapanjeni su koliko brzo je njena ćerka Stela porasla. Televizijska zvezda podelila je na Instagramu 10 slika buduće tinejdžerke povodom njenog 12. rođendana. U podnaslovu je Tori navela sve razloge zbog kojih voli svoju najstariju ćerku, a obožavateljima je otkrila neke porodične tajne o devojčici u slatkom i dirljivom postu koji je postavila.

Stela je jedno od petoro dece koje Tori i suprug Din >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mekdermot imaju. Ostali su stariji brat Liam i mlađi braća i sestre Heti, Fin i Boa. Ljupka mlada devojka nasledila je najbolje karakteristike oba roditelja. Iako je u ranom detinjstvu više ličila na Tori, Stela sada više liči na svog oca.

Na prvoj slici Stela se osmehuje za kameru. Njena svetlo smeđa kosa ima dva plava pramena s prednje strane, ali deluje da na krajevima kose ima još takvih pramenova. Stela na slici ima rozikastu senku koja je svemu dala poseban modni pečat. Njena šminka, uključujući rozikasti sjaj za usne, odgovara njenim godinama. Stela je uskladila svoju šminku sa topićem, koji je takođe jednako jarko roze boje.

Tori je dodala i jednu sliku na kojoj je Stela u za nju velikom šarenom džemperu.

Na jednoj od slika Stela je sa majkom i kuvarom Gordonom Remzijem. Ovo je verovatno bio prelomni trenutak za mladu devojku, koja, prema majčinom opisu, voli da kuva i peče. Tori je takođe objavio za Stelu da je "najpametniji čovek koga poznaje."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.