(FOTO) ŠTA JOJ JE TO NA LICU! Lidija Vukićević pokušala da dočara koliko UŽIVA na Kopaoniku, pa PRETERALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 12:21

(FOTO) ŠTA JOJ JE TO NA LICU! Lidija Vukićević pokušala da dočara koliko UŽIVA na Kopaoniku, pa PRETERALA!

Totalno neprirodno!

Glumica Lidija Vukićević živi punim plućima. Naime, neretko svojim objavama na Instagramu pokazuje koliko uživa u životu i da zna da ugodi sebi. Lidija je hedonista, ali i neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu.

Svoj dom je uredila do savršenstva, tako da živi u veoma prijatnom okruženju, a neretko i putuje.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Glumica je trenutno na odmoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Kopaoniku, a podelila je i niz fotografija sa ove planine. Pozirala je na ski stazi, a na sebi je imala beli kaput i čizme u istoj boji, koje je kombinovala sa farmerkama.

Ono što smo primetili je da se Lidija trudila da svojom facijalnom ekspresijom pokaže koliko uživa. Ipak, u jednom momentu se zaigrala, pa joj usne koje ima običaj da naglašava izgledaju totalno neprirodno.

Mnogi bi sigurno shvatili poruku i bez ovog gesta.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.