(FOTO) DOMINACIJA! Melanija Tramp NAPUSTILA Belu kuću u velikom stilu, ODRŽALA LEKCIJU novoj prvoj dami!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 12:48

(FOTO) DOMINACIJA! Melanija Tramp NAPUSTILA Belu kuću u velikom stilu, ODRŽALA LEKCIJU novoj prvoj dami!

Dostojanstveno se povukla!

Amerika je ispratila svog bivšeg predsednika Donalda Trampa, a dočekala novog Džoa Bajedena. Pored njih oči javnosti su uprte i u prve dame bivšu, Melaniju Tramp i sadašnju Džejn Bajden.

U toku predsedničke kampanje neretko su poredili stil ove dve žene, a čini se da je na kraju svog mandata Melanija održala lekciju stila novoj prvoj dami.

Melanija se sa svojom starom funkicijom oprostila veličanstveno i sa stilom. Belu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuću je napustila u jednostavnom crnom usko krojenom kompletu i crnim salonkama. Kosu je podigla u punđu a pored naočara na licu je neprestano nosila i osmeh.

Po odlasku iz Vašingtona, sa mužem bivšim predsednikom Donaldom Trampom otišla je na Bahame, a tamo se pojavila u još lepšoj odevnoj kombinaciji, dosta neobaveznijoj, a reč je o dugoj veoma koloritnoj i neobičnoj haljnini koja se divno slagala sa osmehom koji Melanija nije skidala sa lica, dok je supruga držala za ruku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.