FARBANJE KOSE VIŠE NIJE BAUK! Sa njima nećete pogrešiti: Evo koje 4 boje pristaju svakoj ženi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARBANJE KOSE VIŠE NIJE BAUK! Sa njima nećete pogrešiti: Evo koje 4 boje pristaju svakoj ženi!

Nećete se pokajati!

Određene boje kose pristaju skoro svakom tenu i tako ih čini sigurnim izborom za svaku pripadnicu lepšeg pola ukoliko se plašite da eksperimenetišete. Ove 4 nijanse izgledaju neodoljivo i lepo, a sa njima sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za neku od njih!

Megan Markl ima jednostavan i JEFTIN trik da vam oči uvek izgledaju odmorno!

A post shared by MM Bahçecik (@mmbahcecik) on Nov 1, 2018 at 1:51am PDT

OBRIŠITE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BORE KAO GUMICOM! Evo kako da uz malo muke napravite SAVRŠENU "ANTI-AGE" masku za lice!

Zlatna nijansa

Bilo da je cela kosa ili da su samo pramenovi u zlatnim tonovima izgledaće lepo, uokviriće vam lice i osvežiće vaš izgled. Zlatna nijansa se posebno ističe tokom letnjih meseci kada je ten preplanuo jer sunčevi zraci osim što padaju na kože, čine dobro i kosi.

A post shared by CosmoProf Beauty (@cosmoprofbeauty) on May 10, 2017 at 3:58pm PDT

ZAŠTITITE SE OD UTICAJA ZIME: Ovo su ČETIRI maske uz koje će vam lice ZABLISTATI, a prave se kod kuće!Boja meda

Boja meda nije ni previše topla a ni previše hladna i zbog toga je možemo smatrati neutralnom. Ova boja ide uz sve i nepogrešivo pristaje baš svakoj boji tena. Može odlično poslužiti kao podloga, ali i kao boja pramenova. Tamnija je od zlatne, pa samim tim i bogatija.

A post shared by Celia Wong (@studiokawaii888) on Nov 19, 2018 at 11:12pm PST

Boja čokolade

Boja čokolade spada u kategoriju smeđe, ali nije previše tamna a ni presvetla. Ova boja nije teška za održavanje, veoma je jednostavna i dobro se uklapa sa svim.

KAO PORCELAN: Ona neguje LICA poznatih, a OVO su njeni saveti za BESPREKORNU kožu!

A post shared by Georges Chaar Hair designer🇺🇸 (@georgeshairstylist) on Nov 18, 2018 at 10:18pm PST

ČUVENI DOKTOR SAVETUJE: Trik uz koji ćete zaspati u roku od 60 sekundi!

Bež nijansa

S obzirom da većina nijansi kože i boje kose spada u grupu hladnih boja, bež tonovi su odličan izbor. Kosa ofarbana u bež nijansu izgleda odlično kada je malo vidljiv izrastak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.