Evo zašto nikada ne bi trebalo da mućkate lak pre upotrebe!

Izvor: Prva.rs, 01.Sep.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto nikada ne bi trebalo da mućkate lak pre upotrebe!

Međutim, MSN piše da trajanje laka zavisi upravo od ove navike. Jedna od manikirki je odlučila da otkrije nekoliko lažnih informacija o lakiranju, kako bi nam lak na noktima bilo što lepši i dugotrajniji.
Samo u nekim slučajevima potrebno je promućkati bočicu, kaže ona, a to je:
Kad dugo niste koristile taj lak i čini vam se da su se stvorila dva sloja u bočici. 
Kad otvorite bočicu i vidite da se boja na četkici malo stvrdnula. 
Najbolje bi bilo ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mućkati bočicu uopšte, ali ako se već ne možete rešti te navike, onda je najbolje da bočicu laka ’rolate’ među dlanovima, kao što to činite sa plastelinom.
Još greški koje radimo:
Čuvamo lak za nokte na suncu - najbolje je da ga držimo na hladnom i tamnom mestu. 
Nokti će izgledati bolje ako prvo nanesete prozirni lak. Iako vam to oduzima dosta vremena, on deluje poput podloge za manikir. Zbog toga će vam boja laka trajati duže.  
Imajte na umu da je laku za nokte najveći neprijatelj topla voda, pa se nikako nemojte tuširati odmah nakon lakiranja. Dobro je i nositi rukavice prilikom pranja sudova, piše 24sata.hr.
Pratite nas i na Viberu!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.